LOS DOLSES WEATHER
  • English
  • Dutch

+34 618 820 651

3 slaapkamers Appartement te koop in Torrevieja 148,000

Belangrijkste kenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamers
  • 90 m2 bewoonbare oppervlakte
  • m2 perceel
  • Zwembad:

Beschrijving

Ontdek deze fantastische kans om een ruim 4-kamerappartement te bezitten in het hart van Torrevieja, op slechts 150 meter van de prachtige zandstranden. Deze woning is perfect voor degenen die hun persoonlijke stempel willen drukken, aangezien het appartement renovatie nodig heeft, maar vol potentieel zit!
Belangrijkste Kenmerken:
3 Slaapkamers: Ruime slaapkamers bieden volop ruimte voor familie, gasten of een thuiskantoor. Met wat renovatie kunnen deze kamers worden omgetoverd tot gezellige toevluchtsoorden.
1 Badkamer: Een ruime badkamer die gemoderniseerd kan worden om aan uw smaak te voldoen, biedt de mogelijkheid om een stijlvolle en functionele ruimte te creëren.
Balkon & Patio: Geniet van de frisse zeebries vanaf uw eigen balkon, perfect voor een kopje koffie in de ochtend of ontspannen avonden. De extra patio biedt ruimte voor buiten dineren, een kleine tuin of opslag.
Uitstekende Locatie: Slechts 150 m van het Playa del Acequión strand, met de Middellandse Zee praktisch voor de deur! Breng uw dagen door met zonnebaden, watersporten of wandelen langs de boulevard.
Dichtbij Voorzieningen: Het appartement ligt dicht bij winkels, restaurants, cafés en openbaar vervoer en is ideaal voor vakantie- of permanent wonen.
Groot Investeringspotentieel: Met enkele renovaties kan dit appartement worden omgetoverd tot een indrukwekkende kustwoning of een winstgevende huurwoning. Perfect voor investeerders of voor degenen die hun droomhuis aan zee willen creëren.
Deze woning biedt een unieke kans om te investeren in een toplocatie met eindeloze mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een renovatieproject, een vakantieverblijf of een toekomstige verhuuroptie – dit appartement heeft het allemaal. Mis deze kans niet om deze ruimte helemaal naar uw wens te maken!
Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en het potentieel van dit ideaal gelegen appartement in Torrevieja te ontdekken.

4o

Stuur een aanvraag