LOS DOLSES WEATHER
  • English
  • Dutch

+34 618 820 651

2 slaapkamers Villa te koop in San Pedro del Pinatar 369,000

Belangrijkste kenmerken

  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • 113 m2 bewoonbare oppervlakte
  • 270 m2 perceel
  • Zwembad: Ja

Beschrijving

Ontdek het symbool van luxe wonen in deze prachtige moderne hoekvilla, gelegen in de prestigieuze buurt van Lo Pagan, San Pedro del Pinatar. Met een uitstekende locatie op slechts 500 meter van de glinsterende zee, biedt deze smetteloze villa een luxe levensstijl van verfijning en comfort.
Stap binnen in deze fantastische villa via de grote foyer, die is versierd met strakke inbouwkasten, en kom in de uitgestrekte leefruimte die naadloos is geïntegreerd met een open keuken, ideaal voor het ontvangen van gasten of het genieten van rustige avonden.
Gebouwd in 2017, strekt dit architectonische wonder zich uit over 113m2 puur elegantie, gelegen op een uitgestrekt perceel van 270m2. Trakteer uzelf op luxe in uw eigen privé-oase met een royaal verwarmd zwembad van 5,5×3 meter, omgeven door nauwgezet onderhouden landschapstuinen.
Ervaar het ultieme gemak met elektrische rolluiken en horren voor elk raam, waardoor privacy en rust binnen handbereik zijn. Een state-of-the-art elektrische poort biedt moeiteloze toegang voor voertuigen, terwijl de inclusie van centrale airconditioning met warme en koude lucht het hele jaar door comfort garandeert.
Veiligheid staat voorop met een alarmsysteem dat is geïnstalleerd, compleet met vier camera’s, waardoor u gemoedsrust en maximale bescherming voor uw dierbaren en bezittingen krijgt. Extra kenmerken zijn onder andere een binnenshuis opslagruimte, die praktisch is toegevoegd aan het luxe leven.
Ga naar de bovenverdieping en geniet van de glorieuze zon op het uitgestrekte solarium, met de hele dag door zonovergoten uitzichten. Met de mogelijkheid om uit te breiden en een tweede verdieping te bouwen, zijn de mogelijkheden eindeloos om uw droomverblijf te creëren.
Gunstig gelegen op steenworp afstand van de ongerepte stranden, het winkelcentrum Dos Mares, levendige bars en restaurants, gerenommeerde banken en een betrouwbaar ziekenhuis, is elke voorziening en luxe binnen handbereik, wat een leven van ultiem gemak en luxe belooft.
Verhef uw levensstijl en ervaar het toppunt van verfijning in deze luxe villa, waar elk detail ongeëvenaarde elegantie en verfijning uitstraalt. Welkom thuis in het toppunt van kustwonen.
Boek vandaag nog uw bezoek!

Stuur een aanvraag